directie.dezaaier@sgperspectief.nl
0599-345677
directie.dezaaier@sgperspectief.nl     0599-345677
Ons team dat uw kind helpt groeien

Ons team

Juf Paula (groep 4)

Ik ben Paula Nienhuis en ik ben leerkracht van groep 4 op de Zaaier. Samen met mijn man en twee dochters woon ik Hoogezand. Ik heb heel wat jaren in het speciaal onderwijs gewerkt en werk inmiddels al weer een aantal jaar met heel veel plezier in het regulier onderwijs. Het enthousiasme en de leergierigheid van kinderen maakt dat ik altijd met plezier naar mijn werk ga.

Juf Janna (groep 5)

Juf Janna is na de kerstvakantie gestart bij ons op school in groep 5. Ze werkt op maandag en dinsdag.

Juf Petra (onderwijsassistent)

Ik ben Petra Hensens. Met mijn man en 2 kinderen woon ik in Veendam. Als onderwijsassistent help ik de leerkracht bij werkzaamheden, zoals het extra begeleiden van kinderen. Ik vind het mooi om te zien hoe de kinderen groeien in hun ontwikkeling en ik blij dat ik daar mijn steentje aan bij mag dragen. Omgaan met kinderen is mijn passie!

Juf Eva (groep 6)

Ik ben Eva Sijpkes en geef dit jaar 2 dagen groep 6 les. Ik ben opgeleid als docent beeldende kunst en vormgeving en heb aan Minerva gestudeerd. Op de woensdag geef ik ook nog les op kunstencentrum Kielzog in Hoogezand. Ik woon nu in Groningen maar ben opgegroeid in Nieuw-Buinen.  Uiteraard vind ik het leuk om de crea- en techniekvakken te geven, maar rekenen en spelling horen er natuurlijk ook bij.

Leidy (administratief medewerker)

Mijn naam is Leidy Bots Ik ben administratief medewerkster op De Zaaier. Ik ben getrouwd, heb 3 kinderen en woon in Wedde. Ik ben een echte doener die graag de spin in het web is. Ik vind het fijn wanneer ik ouders, collega’s en kinderen kan helpen en van de juiste informatie kan voorzien. Ik doe het werk met veel plezier.

Juf Anje (groep 6)

Hallo, mijn naam is Anje Buist-Venhuizen. Ik ben groepsleerkracht in groep 6. Ik werk dit schooljaar op maandag, dinsdag en donderdag. Het is een uitdaging de leerlingen in hun ontwikkeling te begeleiden. Je ziet de kinderen elke dag ´groeien´ en daar kan ik echt van genieten!

Juf Geesje (groep 3)

Mijn naam is Geesje van Hateren en ik geef les aan groep 3 op woensdag, donderdag en vrijdag. Werken met kinderen in groep 3  is verrassend en uitdagend tegelijk. Ze  laten ontdekken wat ze kunnen, ze zien groeien qua kennis zowel als persoon; het blijft bijzonder om te zien!

Anneke Hidding (directeur)

Ik ben Anneke Hidding en directeur op De Zaaier. Ik woon samen met mijn man en 4 kinderen in Blijham. Ik geniet erg van mijn werk op onze mooie school. Groei, plezier, vertrouwen en respect zijn onze 4 kernwoorden en daar kan ik me helemaal in vinden. Elke dag weer is het prachtig om te zien hoe de kinderen met plezier naar school gaan en hoe ik daar een klein stukje aan mag bijdragen.

Juf Reny (groep 1)

Mijn naam is Reny Beijes en ik woon samen met Roelof en onze zoon Luuk in Bourtange. Als leerkracht van groep 1 vind ik het leuk om een liefdevolle, stimulerende en uitdagende omgeving voor de kinderen te creëren. Ervoor zorgen dat de kinderen een fijne start van hun basisschool periode hebben. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werk elke dag weer speciaal.

Juf Marjolein (groep 7)

Mijn naam is Marjolein Gelling en woon in Onstwedde met mijn vriend Chiel. Ik sta de hele week voor groep 7. Op de Zaaier heb ik het enorm naar mijn zin. Ik vind het leuk om kinderen te mogen onderwijzen. Ik geniet ervan om te zien hoe zij de wereld vol enthousiasme ontdekken. Buiten mijn werk om vind ik het leuk om te puzzelen, lezen, sporten of met vrienden wat leuks doen.

Juf Anke (groep 8)

Ik ben Anke van der Vegt, groepsleerkracht van groep 8. Ik woon in Stadskanaal. Het werken in en met groep 8 vind ik super leuk om te doen! De kinderen voorbereiden op het voortgezet onderwijs en de basisschool op een leuke manier afsluiten is elk jaar weer een uitdaging! Naast mijn lesgevende taken ben ik o.a. bouwcoördinator op school en zit ik in de MR.

Juf Elly (groep 2)

Mijn naam is Elly Brands. Met veel plezier werk ik als leerkracht van groep 2. Het is fascinerend om te zien hoe kinderen van 4 jaar onbevangen beginnen aan de basisschool en na 8 jaar vertrekken naar het voortgezet onderwijs. In die 8 jaar zijn ze ontzettend gegroeid. Het is boeiend om van onze leerlingen goede, eerlijke mensen voor de maatschappij te maken.

Juf Gretha (groep 3)

Mijn naam is Gretha Groenwold en ik werk al lang op de Zaaier. Nog steeds ga ik met plezier naar mijn werk en geniet ik van de leerlingen. Ik woon in Vlagtwedde, ben getrouwd en we hebben twee inmiddels volwassen kinderen. Mijn man en ik houden erg van wandelen en het liefst in de bergen. We gaan voor groei op de Zaaier. Ik draag graag mijn steentje bij om de kinderen te laten groeien.

Juf Klasina (intern begeleider)

Met ingang van 1 februari start onze nieuwe intern begeleider Klasina Oosterhof.

Juf Marjon (groep 4)

Mijn naam is Marjon Sassen. Ik ben getrouwd met Ben en samen hebben we 2 kinderen. Ik geniet er van om op De Zaaier te werken en om de leerlingen te stimuleren in hun ontwikkeling en het beste uit henzelf te halen. Voor een vraag, opmerking of gewoon een gezellig praatje bent u bij mij altijd welkom!

Juf Bea (groep 5)

Mijn naam is Bea van Achteren-Westerman. Ik ben leerkracht van groep 5 op de maandag, woensdag en donderdag. Ik vind het fijn om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling. Je stimuleert en inspireert. Hiervoor is het belangrijk dat een kind zich veilig en vertrouwd voelt binnen de school en in de klas. Eerst sfeer dan leer! De afwisseling in het onderwijs maakt dat geen dag hetzelfde is.
Wij gaan voor groei op de Zaaier!