directie.dezaaier@sgperspectief.nl
0599-345677
directie.dezaaier@sgperspectief.nl     0599-345677

Overblijf/broodschool

De overblijf, ook wel broodschool genoemd, wordt geregeld door Rzijn. De kinderen eten een broodje onder begeleiding van TSO-ouders. Dit doen ze verdeeld in groepen op leeftijd. Na het eten is er tijd om buiten te spelen.

Ouders die hun kinderen willen aanmelden voor tussenschoolse opvang kunnen hiervoor bij de medewerkers van de TSO, de schoolleiding of via het hoofdkantoor van Stichting Rzijn informatie aanvragen. Deze informatie kunt u ook vinden op www.rzijn.nu

Opgeven TSO/BSO

Inschrijfformulieren en mutatieformulieren vindt u ook op deze website. Wanneer u gebruik wilt maken van Stichting Rzijn TSO dan vult u het inschrijfformulier volledig op de website in. De kosten van een abonnement (vast of flexibel) bedragen € 2,50 per keer. De kosten worden in 10 maandelijkse termijnen geïncasseerd. Per maand ontvangt u een factuur. Tevens kunt u gebruik maken van strippenkaarten. Deze kunt u op een door u gewenst moment gebruiken. De kosten hiervan bedragen € 35,00 per kaart voor 10 strippen en € 17,50 voor een kaart van 5 strippen. De kaarten zijn gezinsgebonden.

VSO/BSO

Stichting Rzijn biedt ook VSO en BSO in ons gebouw. Kinderen worden naar school gebracht en op school opgehaald door de VSO/BSO-medewerker en kunnen in de vertrouwdheid van het gebouw spelen.

Wij gaan voor groei op de Zaaier!